Je bent nu hier Segway Events > Visit Rotterdam

Visit Rotterdam

In Rotterdam is veel te zien en te doen. Buiten de spectaculaire skyline, de adembenemende architectuur en vele verschillende musea, zijn er tal van populaire attracties die je tijdens een bezoek aan Rotterdam niet mag missen. De stad bruist van de activiteiten! Niet zo vreemd dus, dat Rotterdam ieder jaar populairder wordt onder dagjesmensen en toeristen. Maar waar moet je nou beginnen wanneer je de stad voor het eerst bezoekt? Visit Rotterdam leidt iedereen die Rotterdam wil bezoeken alvast rond door de stad

Met een compleet overzicht van alles wat er in de stad te doen is kun je goed voorbereid op pad. Ook is het mogelijk via Visit Rotterdam alvast tickets te reserveren voor populaire attracties zoals Splashtours, Sightseeing Rotterdam en Segway Rotterdam. Zo ben je verzekerd van je plaats tijdens je bezoek aan Rotterdam. Ook krijg je via een online boeking een aantrekkelijke korting. Een uitje naar Rotterdam plannen was nog nooit zo gemakkelijk!

Bezoekerscentrum

Visit Rotterdam heeft naast alle online informatie ook een bezoekerscentrum. Hier kunt u terecht wanneer u vragen heeft over de attracties die Visit Rotterdam aanbiedt.

Wij zijn gelegen op het schip De Zwarte Zwaan, aan de Parkhaven 9, 3016 GM Rotterdam, Netherlands

Het Visit Centre is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.  Het bezoekerscentrum wordt omringd door attracties die ook zeer de moeite van het bezoeken waard zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Splashtours en Sightseeing Rotterdam.

Visitrotterdam.info Your Rotterdam Guide

Visit RotterdamOntdek de leukste Rotterdamse attracties en boek je tickets direct online met korting via visitrotterdam.info. Een stedentrip plannen was nog nooit zo gemakkelijk. Met alle informatie op zak kun je pas ├ęcht genieten van alles dat Rotterdam te bieden heeft!