Je bent nu hier Segway Events > Touroperators

Touroperators

Touroperators die interesse hebben in het opnemen van een Segway Tour kunnen altijd bij ons terecht. Segway Events denkt graag mee bij het maken van een programma.

Segway Events is met regelmaat gastheer voor groepen van operators die een Segway Tour hebben opgenomen in hun programma. De samenwerking met deze operators verloopt goed. Het mes snijd aan twee kanten. Touroperators die interesse hebben in het opnemen van een Segway Tour kunnen altijd bij ons terecht.

Een ervaren instructeur neemt je, na een handige instructie, mee op pad.

Elke Segway tour wordt door ons heel zorgvuldig samengesteld, waar dan ook in Nederland. Om er zeker van te zijn dat we jou en je gezelschap tijdens de tour de aller mooiste plekjes van de stad kunnen laten zien, gaan wij eerst zelf op verkenning in de door jou gekozen stad. Wij gaan daar zorgvuldig op zoek naar de highlights, maar ook naar de verborgen plekjes. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet je optimaal van de tour.

Segway Events hanteert gereduceerde ticketprijzen voor;

  • Touroperators / wholesalers
  • Organisatie -en evenementenbureaus

Operators kunnen meer informatie over de prijzen en voorwaarden opvragen via info@segwayevents.nl

Bij ons kun je niet alleen terecht voor een Segway Tour, maar ook voor andere activiteiten in Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen, Den Haag en Leiden. Een overzicht van de verschillende activiteiten en inkoopprijzen is te vinden op deze website.

Reserveer hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug