Je bent nu hier Segway Events > Segway zakelijk gebruik

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Segway zakelijk gebruik

De Segway is een echte blikvanger. Wanneer je op de Segway door de stad tourt trek je veel bekijks, het gebeurt immers niet elke dag dat je zo’n bijzonder vervoersmiddel tegenkomt. Daarom is de Segway bij uitstek geschikt voor promotie doeleinden. Dankzij de opvallende verschijning zet je jouw bedrijf of product extra in de spotlights.

Liever zelf niet de Segway op, maar u ziet het reclame bord wel zitten? Geen probleem! Segway events zorgt voor enthousiasten en ervaren promotiemedewerkers.

Segway Events is met regelmaat gastheer voor groepen van touroperators die Segway Events hebben opgenomen in hun programma. De samenwerking met touroperators verloopt goed. Het mes snijdt aan twee kanten. Touroperators die interesse hebben in het opnemen van Segway Events kunnen altijd bij ons terecht.

Segway Events denkt graag mee en is thuis in de wereld van touroperators en organisatiebureaus. Wij streven naar een prettige samenwerking en zetten alles op alles voor een soepele en optimale ervaring voor de gast.