Je bent nu hier Segway Events > Segway Tours

Segway Tours

Sightseeing wordt ontspannen en dynamisch wanneer je met een Segway op pad gaat. En het leukste is, je kunt vrijwel overal in Nederland op pad!

Op een aantal locaties in Nederland bieden wij vaste arrangementen, maar wij zijn niet persé aan die locaties gebonden. Segway Events is mobiel en het is natuurlijk altijd mogelijk om een Segway tour speciaal voor jouw uitje op maat te maken. De tours zijn in vrijwel alle steden mogelijk. Wij komen gewoon met de Segway én de instructeur naar je toe!

Segway tours door heel Nederland (en België)

Ben je op zoek naar een leuke en bijzondere activiteit voor een onvergetelijk uitje? En een activiteit die nog niet zo vaak voorkomt?   Op een Segway wordt je uitje gegarandeerd dynamisch en ontspannen. Met tours door heel Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies voor een Segway tour op maat of maak je uitje compleet met één van de vele arrangementen. Waar je ook voor kiest, wij van Segway Events denken graag met je mee bij het plannen van jullie uitje. Wij gaan samen met jou op zoek naar het ideale uitje. Zo was het plannen van een uitje nog nooit zo gemakkelijk!

Segway tours

Onze tours

Bij Segway events kun je Segway tours boeken van 1,5, 2 of 2,5 uur in heel Nederland en België. Wilt u graag korter of langer op de Segway staan? Dan maken wij graag voor u een offerte op maat.

Een Segway tour is inclusief instructeur, goede instructie en oefenen.

  • Segway Tour 1,5 uur – €49,50 p.p.
  • Segway Tour 2,0 uur – €54,00 p.p.
  • Segway Tour 2,5 uur – €58,00 p.p.

Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten

Goed om te weten:
  • Wij hebben 40 Segway’s beschikbaar, meer Segway’s op aanvraag.
  • Een Segway Tour is te boeken vanaf 9 personen.
  • Segway’en is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer.
    Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.

Route

De route van elke Segway tour wordt door ons heel zorgvuldig samengesteld, waar dan ook in Nederland. Om er zeker van te zijn dat we jou en jouw gezelschap tijdens de tour de aller mooiste plekjes van de stad kunnen laten zien, gaan wij eerst zelf op verkenning in de door jou gekozen stad.  Wij gaan daar zorgvuldig op zoek naar de highlights, maar ook naar de verborgen plekjes. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet jij optimaal van de tour.

Soms zijn er meerdere routes mogelijk in een stad. Wanneer je een tour op maat door ons laat maken zullen we de opties eerst met jou doornemen. Zo weet je vooraf wat de mogelijkheden zijn en kunnen we samen de route uitkiezen die het best past bij de wensen van jou en je gezelschap. Dat is wel zo duidelijk! Natuurlijk kan het gebeuren dat zich op de dag van de tour onverhoopt verkeersstremmingen voordoen. Wij zullen de route dan moeten aanpassen.

De vertrek locatie van Segway Events is in overleg met jou. Wij zullen vooraf goed kijken of jouw wensen qua locatie mogelijk zijn om de veiligheid en de instructie te waarborgen. Indien dit niet het geval is, kijken wij samen met jou naar een alternatieve plaats.

De vertrek locatie is tevens de eindlocatie.

Veiligheid

Veiligheid staat bij Segway Events hoog in het vaandel. Wij kiezen dus altijd voor een veilige route en houden ons aan de verkeersregels. Onderweg vermijden we zo veel mogelijk grote hobbels en slecht wegdek.

Wij weten uit ervaring dat geen enkel uitje hetzelfde is. Daarom nemen wij graag persoonlijk alle mogelijkheden voor jouw ideale uitje met je door.