Je bent nu hier Segway Events > Route

Route

De route van elke Segway tour wordt door ons heel zorgvuldig samengesteld, waar dan ook in Nederland. Om er zeker van te zijn dat we jou en jouw gezelschap tijdens de tour de aller mooiste plekjes van de stad kunnen laten zien, gaan wij eerst zelf op verkenning in de door jou gekozen stad.  Wij gaan daar zorgvuldig op zoek naar de highlights, maar ook naar de verborgen plekjes. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet jij optimaal van de tour.

Route

Soms zijn er meerdere routes mogelijk in een stad. Wanneer je een tour op maat door ons laat maken zullen we de opties eerst met jou doornemen. Zo weet je vooraf wat de mogelijkheden zijn en kunnen we samen de route uitkiezen die het best past bij de wensen van jou en je gezelschap. Dat is wel zo duidelijk! Natuurlijk kan het gebeuren dat zich op de dag van de tour onverhoopt verkeersstremmingen voordoen. Wij zullen de route dan moeten aanpassen.

Veiligheid

Veiligheid staat bij Segway Events hoog in het vaandel. Wij kiezen dus altijd voor een veilige route en houden ons aan de verkeersregels. Onderweg vermijden we zo veel mogelijk grote hobbels en slecht wegdek.