Je bent nu hier Segway Events > Rotterdam

Rotterdam

Verken Rotterdam per Segway! Segway Events biedt verschillende Segway tours in Rotterdam, evenals leuke arrangementen in deze hippe stad. Neem eens een kijkje bij de Markthal, of bedwing met gemak de Erasmusbrug! De Segway tours in Rotterdam nemen je mee naar de mooiste plekjes van de stad.

De stad is een dynamische metropool, die wereldwijd bekend staat om de grote haven. De haven van Rotterdam is de grootste van Europa en tijdens onze tours kunnen we daar niet omheen.

Met een ervaren gids ga jij op pad. Natuurlijk doe je dit niet onvoorbereid. Je krijgt namelijk eerst een handige instructie van de gids zodat je je Segway leert besturen alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het besturen van de Segway is niet moeilijk dus na een korte instructie en wat oefening ga jij als een ervaren Segway bestuurder op pad en kun je veilig en ontspannen genieten van je Segway tour in Rotterdam.

Een Segway tour is inclusief instructeur, goede instructie en oefenen.

  • Segway Tour 75 min (Erasmusbrug) – €47,50 p.p.
  • Segway Tour 75 min (Markthal) – €49,50 p.p.
  • Segway Tour 2 uur (Toeristisch) – €59,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten

Goed om te weten:
  • Wij hebben 40 Segway’s beschikbaar en 9 electrische steps, meer Segway’s op aanvraag.
  • Een Segway Tour is te boeken vanaf 9 personen.
  • Segway’en is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer.
    Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Start- en eindlocatie:

Per tour wordt in samenspraak de start- en eind locatie bepaald. Onze voorkeur gaat uit naar de Parkhaven, ter hoogte van de Euromast. Er is hier voldoende (betaald) parkeergelegenheid en we hebben daar goed de ruimte om het Segway’en volledig onder de knie te krijgen voordat we ons gaan voegen in het drukke verkeer van de stad.

De route van Segway Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Echter zijn wij afhankelijk van de verkeersdrukte en kan de tour om veiligheidsredenen worden aangepast.

Combineren

Van Segwayen krijg je trek. Je Segway tour in Rotterdam kun je daarom voordelig combineren met een lunch, borrel of diner, bijvoorbeeld bij restaurant De Zwarte Zwaan. Hier kun je heerlijk bijkomen van de tour en na kletsen over wat jullie tijdens de Segway tour hebben gezien en meegemaakt. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Bij Segway Events kies je snel en eenvoudig je favoriete dagje uit!

Voor groepen is het ook mogelijk om een arrangement op maat te maken.

Op maat

Wil je langer op pad met de Segway door Rotterdam? Dat kan: Segway Events biedt Segway tours op maat aan in Rotterdam en in andere steden. Wij denken graag mee over de perfecte route en de juiste gids voor ieder gezelschap. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet jij optimaal van de tour.

Reserveren

Ook zo’n zin gekregen om op een Segway in Rotterdam te touren? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayevents.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw uitje. Of neem contact met ons op via +31(0)10 302 18 89

Rotterdam

Rotterdam is een bruisende stad met beroemde attracties zoals de Spido, de Euromast, ssRotterdam, en Diergaarde Blijdorp. Ook op het gebied van cultuur is er in Rotterdam veel te beleven met vooraanstaande musea zoals het Boijmans Van Beuningen, het Wereldmuseum en de Kunsthal. De stad aan de Maas heeft de laatste jaren ook een grote naam opgebouwd vanwege de moderne architectuur die overal te vinden is, zoals de schitterende Erasmusbrug, de kubus woningen en het Centraal Station. Winkelcentrum Alexandrium en de winkels in het centrum van Rotterdam zijn 7 dagen per week open. Na het shoppen kun je bijpraten in een van de uitstekende restaurants of trendyclubs die Rotterdam te bieden heeft.

Parkhaven

In en aan de Parkhaven zijn verschillende attracties en horecagelegenheden te vinden. Gezamenlijk trekken zij ruim een half miljoen bezoekers per jaar. Rotterdammers, toeristen, dagjesmensen en bedrijven vertoeven hier met veel plezier. De ondernemers uit dit gebied voelen zich bij elkaar betrokken en met elkaar verbonden. Zij zien elkaars aanwezigheid als een versterking. De gezamenlijke visie is dan ook dat de Parkhaven een attractief gebied is.

Het Euromast park kan worden gezien als een verlengstuk van het gebied en vormt een toevoeging op recreatief vlak. In het park aan de voet van de Euromast vinden jaarlijks talloze festivals plaats zoals het Dunya festival, zomerzondagen, bevrijdingsfestival en de dag van de Romantische muziek.

Reserveer hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug