Je bent nu hier Segway Events > Over ons

Over ons

Segway Events is de partij voor Segway tours op Maat. Segway Events bied tours op maat aan in Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen Den Haag, Nijmegen en Utrecht. Wilt u met een Segway toeren door een andere stad? Op verzoek brengen wij de Segways met begeleider naar u toe. Segway Events maakt voor iedere groep een toer op maat.

Een Segway is een uniek vervoersmiddel waarmee je met gemak en plezier kilometers maakt zonder er moeite voor te doen. Vind je balans en word één met de omgeving. Onthaast en geniet tijdens een prachtige tour door Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Den Haag of Antwerpen.

Met een Segway door de stad wordt sightseeing dynamisch en ontspannen. Altijd al een keer over de prachtige Erasmusbrug in Rotterdam over de Dam in Amsterdam, langs de Dom in Utrecht, langs de Waal in Nijmegen, de historische kerken in Antwerpen of langs het Kurhaus in Scheveningen willen rijden op een bijzondere manier? Bij Segway Events is het mogelijk!

Een ervaren gids neemt je, na een korte instructie, mee op pad. Je toert langs de must sees van Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Den Haag of Antwerpen op een bijzonder vervoersmiddel. Geen brug is meer te hoog en geen kade te lang. Een unieke ervaring voor groepen, toeristen en voor jou!

Wielders Management

Segway Events is èèn van de vele serie attracties dat de organisatie Wielders Management representeert in Rotterdam en omstreken.

De kracht zit in de combinatie. Vele attracties zijn gevestigd op of aan de Parkhaven. Voor leuke arrangementen hoeft onze gast dus nooit ver te reizen.

Wielders Management bestaat uit een sterk team onder leiding van eigenaar Christoffel Wielders. Ondernemen is zijn passie, de Maas zijn thuis en attractiviteit zijn piece-of-cake. Wielders Management is verantwoordelijk voor de exploitatie, het beheer en management , marketing en communicatie, boekingen en sales en administratie van verschillende ondernemingen.

De basis is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben. Wielders Management kent de Leisure markt goed en heeft een indrukwekkend netwerk van Rotterdam tot Korea.

De attracties in ons beheer zijn zowel eigen ondernemingen als participaties en externe opdrachtgevers. Wielders Management is dus ook inzetbaar voor uw attractie, restaurant of  evenement.