Je bent nu hier Segway Events > Nijmegen

Nijmegen

Ontdek Nijmegen op een Segway!

Beweeg je door Nijmegen op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je de Nijmeegse bruggen met gemak en maak je kilometers zonder moeite. Vind je balans en word één met je omgeving. Onthaast en geniet van de prachtige oude keizerstad!

Bezoek Nijmegen en verdiep je in het verleden. De stad tussen Maas en Waal heeft een prachtige natuur en is ook nog eens een echte winkelstad. De oudste stad van Nederland verken je lekker modern op een Segway. Tijdens een Segway Tour Nijmegen verken je Nijmegen met gemak! Beweeg je over de mooie kade en door natuurgebieden. Nijmegen is het bezoeken waard!

Wie de oudste keizerstad van Nederland echt wil zien, kiest voor een Segway Tour. De Segway brengt je naar alle bezienswaardigheden. Tijdens de tour zal een enthousiaste gids vertellen over de stad en bijzondere gebouwen, verborgen straatjes en anekdotes. Tour door de Nijmeegse parken, op de Grote Markt, over het nieuwe stadseiland Veur-Lent en over de bruggen.

Met een ervaren gids ga jij op pad. Natuurlijk doe je dit niet onvoorbereid. Je krijgt namelijk eerst een handige instructie van de gids zodat je je Segway leert besturen alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het besturen van de Segway is niet moeilijk dus na een korte instructie en wat oefening ga jij als een ervaren Segway bestuurder op pad en kun je veilig en ontspannen genieten van je Segway tour in Nijmegen. De instructie duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en de ervarenheid van de deelnemers.

DOE EEN AANVRAAG

Segway Tour 1,5 uur – € 49,50 p.p.
Segway Tour 2 uur – € 54,00 p.p.
Segway Tour 2,5 uur – € 58,00 p.p.

Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief transportkosten van € 185,00.

Belangrijk:
  • Wij hebben 40 Segways beschikbaar en meer Segways op aanvraag.
  • Een Segway Tour in Nijmegen is te boeken vanaf 9 personen.
  • Segwayen is mogelijk vanaf 16 jaar. Dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht en deze leveren wij kosteloos.
  • Zorg voor comfortabele en warme kleding.
Start- en eindlocatie:

De Segway Tour start op de Waalkade tegenover het Holland Casino en bij de Pannnekoekenboot. Er zijn parkeergarages op loopafstand. Op de Waalkade is voldoende ruimte om het Segwayen volledig onder de knie te krijgen voordat we ons gaan voegen in het drukke verkeer van de stad.

Liever op een andere locatie starten? Geen probleem! We kunnen samen met jou een andere locatie uitzoeken. Hierbij worden transportkosten in rekening gebracht.

Op maat

Wil je langer op pad met de Segway door Nijmegen? Dat kan! Segway Events biedt Segway Tours op maat in Nijmegen en in andere steden. Wij denken graag mee over de perfecte route en de juiste gids voor ieder gezelschap. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet jij optimaal van de tour.