Je bent nu hier Segway Events > Nijmegen

Nijmegen

Segway tours Nijmegen – Bekijk de highlights van Nijmegen op de Segway met een ervaren gids. Geniet van het uitzicht over de rivier en ontdek de mooiste verborgen plekjes van de oudste stad van Nederland op een moderne manier.

De tour

Met een ervaren gids ga jij op pad. Natuurlijk doe je dit niet onvoorbereid. Je krijgt namelijk eerst een handige instructie van de gids zodat je je Segway leert besturen alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het besturen van de Segway is niet moeilijk dus na een korte instructie en wat oefening ga jij als een ervaren Segway bestuurder op pad en kun je veilig en ontspannen genieten van je Segway tour in Nijmegen.

Een Segway tour is inclusief instructeur, goede instructie en oefenen.

  • Segway Tour 1,5 uur – €49,50 p.p.
  • Segway Tour 2,0 uur – €54,00 p.p.
  • Segway Tour 2,5 uur – €58,00 p.p.

Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten

Goed om te weten:
  • Wij hebben 40 Segway’s beschikbaar, meer Segway’s op aanvraag.
  • Een Segway Tour is te boeken vanaf 9 personen.
  • Segway’en is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer.
    Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Start- en eindlocatie:

Per tour wordt in samenspraak de start- en eind locatie bepaald. Onze voorkeur gaat uit naar de Waalkade, ter hoogte van de Pannenkoekenboot. Er is hier voldoende (betaald) parkeergelegenheid en we hebben daar goed de ruimte om het Segway’en volledig onder de knie te krijgen voordat we ons gaan voegen in het drukke verkeer van de stad.

Combineren

Van Segwayen krijg je trek. Je Segway tour in Nijmegen kun je daarom voordelig combineren met een lunch, borrel of diner, bijvoorbeeld bij restaurant Biessles of De Pannenkoekenboot. Hier kun je heerlijk bijkomen van de tour en na kletsen over wat jullie tijdens de Segway tour hebben gezien en meegemaakt. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Bij Segway Events kies je snel en eenvoudig je favoriete dagje uit!

Voor groepen is het ook mogelijk om een arrangement op maat te maken.

Op maat

Wil je langer op pad met de Segway door Nijmegen? Dat kan: Segway Events biedt Segway tours op maat aan in Nijmegen en in andere steden. Wij denken graag mee over de perfecte route en de juiste gids voor ieder gezelschap. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet jij optimaal van de tour.

Reserveren

Ook zo’n zin gekregen om op een Segway in Nijmegen te touren? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayevents.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw uitje. Of neem contact met ons op via +31(0)10 302 18 89

Nijmegen

Bezoek Nijmegen en verdiep je in het verleden. De stad tussen Maas en Waal heeft een prachtige natuur en is ook nog eens een echte winkelstad. De oudste stad van Nederland verken je lekker modern op een Segway. Tijdens een Segway Tour Nijmegen verken je Nijmegen met gemak! Beweeg je over de mooie kade en door natuurgebieden. Nijmegen is het bezoeken waard!

Waalkade

Aan de Waalkade in Nijmegen is het goed toeven voor een dagje uit. Op de Waalkade zijn verschillende attracties en horecagelegenheden te vinden. Nijmegenaren, toeristen, dagjesmensen en bedrijven vertoeven hier met veel plezier. De ondernemers uit dit gebied voelen zich bij elkaar betrokken en met elkaar verbonden.

 

Reserveer hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug