Je bent nu hier Segway Events > Incentive

Incentive

Incentive: de incentive zelfst.naamw. (m./v.) Uitspraak: [ɪn’sɛntɪf] Verbuigingen: incentive|s (meerv.) motiverende, stimulerende beloning

Overweeg voor een incentivereis met groot of klein gezelschap eens een Segway Tour.

Een incentivereis is een mooie manier om werknemers te belonen voor hun harde werken. Een blijk van waardering voor getoonde inzet. Ook voor bedrijven die (buitenlandse) relaties ontvangen zijn onze programma’s een aanrader. Wij laten de stad zien zoals u het zelf zou doen.

Tours op maat

Beloon uw relaties of personeel dus met een incentive in de vorm van een Segway Tour. Duidelijk en zonder omwegen. Wij kennen de weg in vele steden en ontvangen u met trots. Wij werken voor uw incentivereis alleen met de meest authentieke gidsen. Gidsen met een verhaal dat boeit. Op maat uiteraard want wij laten u de stad zien tijdens uw incentivereis dat u wilt leren kennen.

Wij kunnen de incentive reis volledig voor u verzorgen. Van logistiek tot overnachtingen en van ontbijt tot diner. Een programma op maat dat staat als een huis zodat u tijdens de incentivereis zich kan richten op uw relaties, klanten of collega’s.