Je bent nu hier Segway Events > Den Bosch

Den Bosch

Ontdek Den Bosch op een Segway!

Beweeg je door Den Bosch op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel ontdek je de stad met gemak en maak je kilometers zonder moeite. Vind je balans en word één met je omgeving. Onthaast en geniet van de prachtige Brabantse stad!

Met een Segway tour door Den Bosch beweeg je heerlijk ontspannen door de mooie binnenstad. In Den Bosch valt ontzettend veel te zien en te beleven. De stad stelt niemand teleur door haar veelzijdigheid. Ontdek de mooiste verborgen plekjes van de stad per Segway! Bewegen door de binnenstad op een Segway door Den Bosch, mits er geen markt aanwezig is (meestal op de vrijdag/zaterdag) of er een festival in Den Bosch plaats vindt. Als dit het geval is, wordt er niet door de binnenstad gereden. Dit in verband met de veiligheid voor onze gasten. Als dit het geval is wordt er in het buiten gebied, langs de vesting en om het centrum heen gereden.

Den Bosch of eigenlijk moet je ‘s-Hertogenbosch zeggen, is één van de mooiste steden van Nederland. Dit komt met name door het prachtige historische centrum van den Bosch. Den Bosch is één van de culturele hoofdsteden van Nederland. In de stad zijn vele musea te vinden en meerdere podia voor kleinkunst, theater en muziekvoorstellingen. In Den Bosch zijn er tal van bezienswaardigheden te vinden. De meeste bezienswaardigheden zijn te vinden in het historische centrum van de stad. Denk hierbij aan het prachtige stadhuis op de markt, de Sint Janskathedraal en de oude vestingwerken. Een bezoek aan ‘s-Hertogenbosch is niet compleet zonder dat je een Bossche Bol heb geproefd.

Met een ervaren gids ga jij op pad. Natuurlijk doe je dit niet onvoorbereid. Je krijgt namelijk eerst een handige instructie van de gids zodat je je Segway leert besturen alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het besturen van de Segway is niet moeilijk dus na een korte instructie en wat oefening ga jij als een ervaren Segway bestuurder op pad en kun je veilig en ontspannen genieten van je Segway tour in Den Bosch. De instructie duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en de ervarenheid van de deelnemers.

DOE EEN AANVRAAG

Segway Tour 1,5 uur – € 49,50 p.p.
Segway Tour 2 uur – € 54,00 p.p.
Segway Tour 2,5 uur – € 58,00 p.p.

Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief transportkosten van € 185,00.

Belangrijk:
  • Wij hebben 40 Segways beschikbaar en meer Segways op aanvraag.
  • Een Segway Tour in Den Bosch is te boeken vanaf 9 personen.
  • Segwayen is mogelijk vanaf 16 jaar. Dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht en deze leveren wij kosteloos.
  • Zorg voor comfortabele en warme kleding.
Start- en eindlocatie:

De Segway Tour start bij de Sint Jans Kathedraal. Er zijn parkeergarages op loopafstand en er is voldoende ruimte om het Segwayen volledig onder de knie te krijgen voordat we ons gaan voegen in het drukke verkeer van de stad.

Liever op een andere locatie starten? Geen probleem! We kunnen samen met jou een andere locatie uitzoeken. Hierbij worden transportkosten in rekening gebracht.

Op maat

Wil je langer op pad met de Segway door Den Bosch? Dat kan! Segway Events biedt Segway Tours op maat in Den Bosch en in andere steden. Wij denken graag mee over de perfecte route en de juiste gids voor ieder gezelschap. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet jij optimaal van de tour.