Je bent nu hier Segway Events > Den Bosch

Den Bosch

Met een Segway tour door Den Bosch beweeg je heerlijk ontspannen door de mooie binnenstad. In Den Bosch valt ontzettend veel te zien en te beleven. De stad stelt niemand teleur door haar veelzijdigheid. Ontdek de mooiste verborgen plekjes van de stad per Segway!

De tour

Met een ervaren gids ga jij op pad. Natuurlijk doe je dit niet onvoorbereid. Je krijgt namelijk eerst een handige instructie van de gids zodat je je Segway leert besturen alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het besturen van de Segway is niet moeilijk dus na een korte instructie en wat oefening ga jij als een ervaren Segway bestuurder op pad en kun je veilig en ontspannen genieten van je Segway tour in Den Bosch.

Een Segway tour is inclusief instructeur, goede instructie en oefenen.

  • Segway Tour 1,5 uur – € 49,50 p.p.
  • Segway Tour 2,0 uur – € 54,00 p.p.
  • Segway Tour 2,5 uur – € 58,00 p.p.

Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten.

Goed om te weten:
  • Wij hebben 40 Segways beschikbaar, meer Segways op aanvraag.
  • Een Segway Tour is te boeken vanaf 9 personen.
  • Segwayen is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer.
    Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Start- en eindlocatie:

Per tour wordt in samenspraak de start- en eind locatie bepaald.

Combineren

Van Segwayen krijg je trek. Je Segway tour in Den Bosch kun je daarom voordelig combineren met een lunch, borrel of diner. Zo kun je heerlijk bijkomen van de tour en na kletsen over wat jullie tijdens de Segway tour hebben gezien en meegemaakt. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Bij Segway Events kies je snel en eenvoudig je favoriete dagje uit!

Voor groepen is het ook mogelijk om een arrangement op maat te maken. Tip! Kijk op de site van Den Bosch Evenementen voor meer inspiratie om jouw Segway Tour uit te breiden.

Op maat

Wil je langer op pad met de Segway door Den Bosch? Dat kan: Segway Events biedt Segway tours op maat aan in Den Bosch en in andere steden. Wij denken graag mee over de perfecte route en de juiste gids voor ieder gezelschap. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet jij optimaal van de tour.

Reserveren

Ook zo’n zin gekregen om op een Segway in Den Bosch te touren? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayevents.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw uitje. Of neem contact met ons op via +31(0)10 302 18 89

Den Bosch

Den Bosch of eigenlijk moet je ‘s-Hertogenbosch zeggen, is één van de mooiste steden van Nederland. Dit komt met name door het prachtige historische centrum van den Bosch. Den Bosch is één van de culturele hoofdsteden van Nederland. In de stad zijn vele musea te vinden en meerdere podia voor kleinkunst, theater en muziekvoorstellingen. In Den Bosch zijn er tal van bezienswaardigheden te vinden. De meeste bezienswaardigheden zijn te vinden in het historische centrum van de stad. Denk hierbij aan het prachtige stadhuis op de markt, de Sint Janskathedraal en de oude vestingwerken. Een bezoek aan ‘s-Hertogenbosch is niet compleet zonder dat je een Bossche Bol heb geproefd.

 

 

Reserveer hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug