Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Wederverkoop van Segway

Prijzen

De prijs is exclusief BTW en transportkosten. Mogelijk vanaf 16 jaar.

Segway Events is met regelmaat gastheer voor groepen van touroperators die Segway Events hebben opgenomen in hun programma. De samenwerking met touroperators verloopt goed. Het mes snijdt aan twee kanten. Touroperators die interesse hebben in het opnemen van Segway Events kunnen altijd bij ons terecht. 

Segway Events denkt graag mee en is thuis in de wereld van touroperators en organisatiebureaus. Wij streven naar een prettige samenwerking en zetten alles op alles voor een soepele en optimale ervaring voor de gast.

Segway Events hanteert gereduceerde prijzen voor;
  • Touroperators
  • Wholesalers
  • Evenementenbureaus
  • Organisatiebureaus
  • Reisbureaus
Zwarte Zwaan Events

Segway Events werkt samen met Zwarte Zwaan Events. Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor groepen. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie & sensatie en van lekker dineren tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elke groep en elk budget.

Zwarte Zwaan Events is geen nieuwe speler maar al jarenlang eigenaar en representant van verschillende ondernemingen in Rotterdam. Wij zijn dus niet alleen jouw organisatiebureau maar ook jouw gastheer en dat merk je.

www.zwartezwaanevents.nl

Touroperators kunnen meer informatie over de prijzen en voorwaarden opvragen via info@segwayevents.nl


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.