Segway Vlaardingen

Prijzen

Per persoon

Segway Tour €49,50

De prijs is exclusief BTW en transportkosten. Mogelijk vanaf 16 jaar.

Vraag een offerte

Iedere stad heeft zijn eigen “signature dish”. Denk bijvoorbeeld aan Bosche Bollen in Den Bosch, Jenever in Schiedam of Belgische chocolade in Antwerpen. Wie in Vlaardingen geen ijzerkoekje of schelvispekel heeft geprobeerd heeft iets gemist. Je kunt er daarom voor kiezen om je Segway tour uit te breiden met een lekkere, typisch Vlaardingse tussenstop. Zo beleef je Vlaardingen pas écht!

Vlaardingen

Vlaardingen heeft een rijke historie en een groot aanbod in recreatie. In een korte tijd kun je je verplaatsen tussen de levendige haven en het mooie natuurgebied van de Broekpolder.

De tour

Met een ervaren gids ga jij op pad. Natuurlijk doe je dit niet onvoorbereid. Je krijgt namelijk eerst een handige instructie van de gids zodat je je Segway leert besturen alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het besturen van de Segway is niet moeilijk dus na een korte instructie en wat oefening ga jij als een ervaren Segway bestuurder op pad en kun je veilig en ontspannen genieten van je Segway tour in Vlaardingen.

Een Segway tour in Vlaardingen duurt 90 minuten, inclusief instructie en oefenen.

Combineren

Van Segwayen krijg je trek. Je Segway tour in Vlaardingen kun je daarom voordelig combineren met een lunch, borrel of diner. Hier kun je heerlijk bijkomen van de tour en na kletsen over wat jullie tijdens de Segway tour hebben gezien en meegemaakt. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Bij Segway Events kies je snel en eenvoudig je favoriete dagje uit!

Voor groepen is het mogelijk om een arrangement op maat te maken.

Buitenplaats Vlaardingen

Je maakt je Segway tour door Vlaardingen compleet door deze te combineren met één of meerdere van de andere Vlaardingse attracties. Wij werken samen met Buitenplaats Vlaardingen. Een locatie aan de rand van de Broekpolder met 3 hectare evenemententerrein. Dat is een mooie uitvalsbasis van de Segway Tour. Vanuit deze locatie kan de Segway Tour makkelijk worden gecombineerd met bijvoorbeeld een vergadering, andere activiteiten of een lunch of diner.

Op maat

Wil je langer op pad met de Segway door Vlaardingen? Dat kan: Segway Events biedt Segway tours op maat aan in Vlaardingen. Segway Events denkt graag mee over de perfecte route en de juiste gids voor ieder gezelschap. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet jij optimaal van de tour.

Reserveren

Ook zo’n zin gekregen om op een Segway in Vlaardingen te touren? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayevents.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw uitje. Of neem contact met ons op via +31(0)10 302 18 89

Vraag een offerte


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.