Segway Oud Beijerland

Prijzen

Per persoon

Segway Tour €49,50 Lunch €10,50 Diner €21,00 High Wine €20,50

De prijs is exclusief BTW en transportkosten. Mogelijk vanaf 16 jaar.

Vraag een offerte

Het centrum van Oud-Beijerland trekt van oudsher bezoekers tot ver buiten de Hoeksche Waard. Hoe dat komt? Het historische centrum heeft de authentieke sfeer van een dorp waar u op straat zomaar begroet kan worden door een onbekende. Waar ondernemers nog vakmensen zijn die een deskundig advies kunnen geven. Wij koesteren onze traditie van gastheerschap en nemen graag de tijd om van uw bezoek een genietmoment te maken.

De tour

Met een ervaren gids ga jij op pad. Natuurlijk doe je dit niet onvoorbereid. Je krijgt namelijk eerst een handige instructie van de gids zodat je je Segway leert besturen alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het besturen van de Segway is niet moeilijk dus na een korte instructie en wat oefening ga jij als een ervaren Segway bestuurder op pad en kun je veilig en ontspannen genieten van je Segway tour in Oud Beijerland.

Een Segway tour in Oud Beijerland duurt 90 minuten, inclusief instructie en oefenen.

Combineren

Van Segwayen krijg je trek. Je Segway tour in Oud Beijerland kun je daarom voordelig combineren met een lunch, borrel of diner, bijvoorbeeld bij Grand Café De Oude Tol. Hier kun je heerlijk bijkomen van de tour en na kletsen over wat jullie tijdens de Segway tour hebben gezien en meegemaakt. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Bij Segway Events kies je snel en eenvoudig je favoriete dagje uit!

Voor groepen is het mogelijk om een arrangement op maat te maken.

Grand Café De Oude Tol

De Segway tour start voor de deur van het restaurant.

Het arrangement “Lunch & Segway Tour Oud Beijerland” bestaat uit:

  • 30 minuten Segway instructie
  • 60 minuten Segway tour met gids/instructeur
  • Chef’s lunch, tomatensoep, een broodje en een smoothie

Het arrangement Diner & Segway Oud Beijerland bestaat uit;

  • 30 minuten Segway instructie
  • 60 minuten Segway tour met gids/instructeur
  • Drie gangen diner

Het arrangement High Wine & Segway tour Oud Beijerland bestaat uit;

  • 30 minuten Segway instructie
  • 60 minuten Segway tour met gids/instructeur
  • High Wine

Voor groepen is het ook mogelijk om een menu op maat op te maken.

Op maat

Wil je langer op pad met de Segway door Oud Beijerland. Dat kan: Segway Events biedt Segway tours op maat aan in Oud Beijerland. Segway Events denkt graag mee over de perfecte route en de juiste gids voor ieder gezelschap. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet jij optimaal van de tour.

Reserveren

Ook zo’n zin gekregen om op een Segway in Oud Beijerland te touren? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayevents.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw uitje. Of neem contact met ons op via +31(0)10 302 18 89

Vraag een offerte


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.