Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Segway inzetten tijdens evenementen

Prijzen

Per Segway

Huur Segway €73,- Borg €350,-

In overleg

Training, per persoon €50,- Begeleiding, per persoon per uur €30,- Transportkosten €150,-

De prijs is exclusief BTW en transportkosten. Mogelijk vanaf 16 jaar.

Vraag een offerte

De Segway is een echte blikvanger. Wanneer je op de Segway door de stad tourt trek je veel bekijks, het gebeurt immers niet elke dag dat je zo’n bijzonder vervoersmiddel tegenkomt.  Daarom is de Segway bij uitstek geschikt voor evenementen. Dankzij de opvallende verschijning zet je jouw bedrijf of product extra in de spotlights.

Wanneer je jouw bedrijf of product tijdens evenementen op een originele manier onder de aandacht wilt brengen biedt Segway de oplossing. De Segway is een uniek, zelfbalancerend vervoersmiddel. De Segway is elektronisch aangedreven en bijna geruisloos. Bovendien is de Segway ook nog eens heel milieuvriendelijk. Dit maakt de Segway tot een opvallende verschijning die uitermate geschikt is om jouw product of bedrijf onder de aandacht te brengen. Segway Events is je hierbij graag van dienst!

Onze promotie Segways zijn aan de voorkant voorzien van een display waarop je in je eigen huisstijl kunt adverteren. Deze displays kunnen worden bedrukt met je eigen ontwerp en/of logo. Omdat de Segway een opvallende reclame uiting is bereik je jouw doelgroep gemakkelijk, waar je ook adverteert. Omdat de Segway een mobiel vervoersmiddel is kan je de Segway tijdens evenementen door heel Nederland veelzijdig inzetten.

Segway promotie is inzetbaar bij o.a.:
  • Evenementen
  • Congressen
  • Beurzen
  • Festivals
  • Flyeren
  • Commercials
Promotiemedewerkers

Segway Events beschikt over representatieve promotiemedewerkers. Zij zijn ervaren in het besturen van de Segway en brengen je product vol enthousiasme onder de aandacht. Zij beschikken over een pro-actieve houding en goede communicatieve skills. Deze kwaliteiten zijn onmisbaar bij een succesvolle campagne. Onze promotiemedewerkers zijn al vanaf €27,50 per uur beschikbaar.

Maatwerk

Segway Events denkt graag met je mee en weet uit ervaring dat geen enkele evenement hetzelfde is. Wij werken daarom op maat om samen met jou tot de best passende oplossing te komen. Zo haal je het meeste uit jouw evenement!

Meer informatie

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen betreft de mogelijkheden om Segway Events in te zetten tijdens jouw evenement?

Neem dan contact op via
010- 302 18 89 of  info@segwayevents.nl

Vraag een offerte


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.