Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Segway huren

Prijzen

Per persoon

Halve dag (4 uur) €49,- Hele dag (8 uur) €73,-

De prijs is exclusief BTW en transportkosten. Mogelijk vanaf 16 jaar. Als je voor de eerste keer een Segway bij ons huurt, houdt dan rekening met de kosten voor een training.

Vraag een offerte

Wil je een Segway huren voor een dag? Dat kan! Je kan bij ons een Segway huren voor een bepaalde periode. In een training van ongeveer 30 minuten leren wij je alles wat je moet weten voordat je alleen op pad gaat op een Segway.

Training

Veiligheid staat voorop. Daarom kan je alleen een Segway huren (zonder begeleiding of gids) indien je een training bij ons hebt gevolgd. Deze training duurt ongeveer 30 minuten en is eenmalig. Nadat je de training met succes hebt doorlopen hoef je bij een volgende keer Segway huren geen training meer te volgen.

De trainingen worden op onze locatie gegeven in Rotterdam. Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs de training op een andere locatie te geven.

Borg

Bij een Segway huren bedraagt de borg  €500,- per gehuurde Segway. Deze borg wordt alleen gevraagd als je zelfstandig (zonder onze begeleiding) met de Segway op pad gaat. De borg geldt dus niet voor onze tours. Het eigen risico bij diefstal of vermissing van de Segway is hoger dan de borg. De borg kan worden voldaan door middel van een bank transfer of contant.

Segway i2

Compact, comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Dat zijn de kenmerken van de Segway Personal Transporter Type i2; het meest allround model van Segway, gericht op het efficiënt verplaatsen op verharde wegen.

Ideaal voor in de binnenstad of op een andere drukke omgeving dankzij de sublieme wendbaarheid. Dit intelligente vervoersmiddel komt op een prettige, maar bovenal veelzijdige manier tegemoet aan al uw vervoersbehoeften; binnen en buiten, vlak of stijl. Altijd geruisloos en uitstoot vrij.

Actieradius                       38 km
Afmetingen                      48 cm diep, 63 cm breed
Maximum snelheid          20 km/u
Gewicht                              47,7 kg

Vraag een offerte


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Reserveer hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug