Segway Den Haag

Prijzen

Per persoon

Segway Tour €49,50

De prijs is exclusief BTW en transportkosten. Mogelijk vanaf 16 jaar.

Vraag een offerte

Met een Segway tour door Den Haag beweeg je heerlijk ontspannen langs historische panden en alle must sees van deze stad. Bovendien heeft Den Haag een aantal verborgen schoonheden die wij u graag laten zien. Tijdens deze tour in deze culturele groene stad kun je elke honderd meter wel een fotostop maken.

Den Haag

Den Haag, de ‘mooie stad achter de duinen’ heeft veel te bieden. Het gemeentemuseum en het Mauritshuis zijn wereldberoemd. De stad aan zee is ook bekend van het Kurhaus, de prachtige Scheveningse stranden, Paleis Noordeinde en Madurodam. Gelegenheid genoeg om lekker te komen uitwaaien tijdens een Segway tour door Den Haag. Proef de zilte lucht en snuif cultuur. Zwaai naar de regering op het binnenhof en drink een drankje op het Plein.

De tour

Met een ervaren gids ga jij op pad. Natuurlijk doe je dit niet onvoorbereid. Je krijgt namelijk eerst een handige instructie van de gids zodat je je Segway leert besturen alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het besturen van de Segway is niet moeilijk dus na een korte instructie en wat oefening ga jij als een ervaren Segway bestuurder op pad en kun je veilig en ontspannen genieten van je Segway tour in Den Haag.

Een Segway tour in Den Haag duurt 90 minuten, inclusief instructie en oefenen.

Combineren

Van Segwayen krijg je trek. Je Segway tour in Den Haagkun je daarom voordelig combineren met een lunch, borrel of diner. Hier kun je heerlijk bijkomen van de tour en na kletsen over wat jullie tijdens de Segway tour hebben gezien en meegemaakt. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Bij Segway Events kies je snel en eenvoudig je favoriete dagje uit!

Voor groepen is het mogelijk om een arrangement op maat te maken.

Op maat

Wil je langer op pad met de Segway door Den haag? Dat kan: Segway Events biedt Segway tours op maat aan in Den haag. Segway Events denkt graag mee over de perfecte route en de juiste gids voor ieder gezelschap. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet jij optimaal van de tour.

Reserveren

Ook zo’n zin gekregen om op een Segway in Den Haag te touren? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayevents.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw uitje. Of neem contact met ons op via +31(0)10 302 18 89

Vraag een offerte


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.