Segway Antwerpen

Prijzen

Per persoon

Segway tour €49,50 Borrel vanaf €6,50 Lunch vanaf €14,50 Diner vanaf €32,50

De prijs is exclusief BTW en transportkosten. Mogelijk vanaf 16 jaar.

Vraag een offerte

Lekker een dagje naar België? Beweeg je door België op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel verken je Antwerpen, Gent of Brugge met gemak. Met een Segway tour in België maak je kilometers zonder moeite.

Antwerpen

Bekijk de highlights van Antwerpen op de Segway! Sightseeing was nog nooit zo ontspannen. Zonder inspanning leg je kilometers af terwijl je optimaal geniet van al het moois dat Antwerpen te bieden heeft. Tijdens een Segway tour in Antwerpen nemen we je mee langs de mooiste plekjes van deze schitterende Belgische stad.

De tour

Met een ervaren gids ga jij op pad. Natuurlijk doe je dit niet onvoorbereid. Je krijgt namelijk eerst een handige instructie van de gids zodat je je Segway leert besturen alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het besturen van de Segway is niet moeilijk dus na een korte instructie en wat oefening ga jij als een ervaren Segway bestuurder op pad en kun je veilig en ontspannen genieten van je Segway tour in Antwerpen.

Een Segway tour in Antwerpen duurt 90 minuten, inclusief instructie en oefenen.

Combineren

Van Segwayen krijg je trek. Je Segway tour in Antwerpen kun je daarom voordelig combineren met een lunch, borrel of diner, bijvoorbeeld bij Brasserie Appelmans. Hier kun je heerlijk bijkomen van de tour en na kletsen over wat jullie tijdens de Segway tour hebben gezien en meegemaakt. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Bij Segway Events kies je snel en eenvoudig je favoriete dagje uit!

Voor groepen is het ook mogelijk om een arrangement op maat te maken.

Appelmans

Aan het roer van het keukenteam staat chefkok Timon Bluemink, een echte autodidact die via omzwervingen in Australië, Zuid-Oost Azië en recentelijk nog London het vak onder de knie kreeg. Timon is van Nederlandse oorsprong, maar woont al 8 jaar in België en werkt reeds 5 jaar in Brasserie Appelmans. Als chefkok zorgt hij voor een mooie balans tussen echte klassiek Belgische gerechten en de moderne varianten hierop.

De Segway tour start voor de deur van het restaurant.

Het arrangement Lunch & Segway Antwerpen bestaat uit:

  • 30 minuten Segway instructie
  • 60 minuten Segway tour met gids/instructeur
  • Sandwich Lunch

Het arrangement Diner & Segway Antwerpen bestaat uit:

  • 30 minuten Segway instructie
  • 60 minuten Segway tour met gids/instructeur
  • 3 gangen diner Appelmans

Het arrangement Borrel & Segway tour Antwerpen bestaat uit;

  • 30 minuten Segway instructie
  • 60 minuten Segway tour met gids/instructeur
  • Borrel (2 hapjes en 2 drankjes p.p.)

Voor groepen is het ook mogelijk om een menu op maat op te maken.

Op maat

Wil je langer op pad met de Segway door Antwerpen? Dat kan: Segway Events biedt Segway tours op maat aan in Antwerpen. Segway Events denkt graag mee over de perfecte route en de juiste gids voor ieder gezelschap. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet jij optimaal van de tour.

Reserveren

Ook zo’n zin gekregen om op een Segway in Antwerpen te touren? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayevents.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw uitje. Of neem contact met ons op via +31(0)10 302 18 89

 

 

 

Vraag een offerte


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.