Je bent nu hier Segway Events > Amsterdam

Amsterdam

Met een Segway tour door Amsterdam beweeg je heerlijk ontspannen langs historische grachtenpanden en over pittoreske bruggetjes. Bekijk de Westerkerk en maak een rondje door het Vondelpark. Amsterdam is ontzettend fotogeniek en tijdens de Segway tours in Amsterdam kun je elke honderd meter wel een fotostop maken.

De tour

Met een ervaren gids ga jij op pad. Natuurlijk doe je dit niet onvoorbereid. Je krijgt namelijk eerst een handige instructie van de gids zodat je je Segway leert besturen alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Het besturen van de Segway is niet moeilijk dus na een korte instructie en wat oefening ga jij als een ervaren Segway bestuurder op pad en kun je veilig en ontspannen genieten van je Segway tour in Amsterdam.

Een Segway tour is inclusief instructeur, goede instructie en oefenen.

  • Segway Tour 1,5 uur – €49,50 p.p.
  • Segway Tour 2,0 uur – €54,00 p.p.
  • Segway Tour 2,5 uur – €58,00 p.p.

Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten

Goed om te weten:
  • Wij hebben 40 Segway’s beschikbaar, meer Segway’s op aanvraag.
  • Een Segway Tour is te boeken vanaf 9 personen.
  • Segway’en is mogelijk vanaf 16 jaar, dit is wettelijk bepaald.
  • Het dragen van een helm is verplicht, deze leveren wij kosteloos.
  • Het is belangrijk dat u met uw kleding rekening houdt met het weer.
    Wij hebben geen handschoenen, dikke jassen, sjaals etc. beschikbaar.
Start- en eindlocatie:

Per tour wordt in samenspraak de start- en eind locatie bepaald. Onze voorkeur gaat uit naar de NDSM-werf op de ms. Van Riemsdijkweg, ter hoogte van de Pannenkoekenboot. Er is hier voldoende parkeergelegenheid à €1,30 per uur (betaald parkeren is hier altijd van toepassing, dus 24/7, 24 uur per dag) en we hebben daar goed de ruimte om het Segway’en volledig onder de knie te krijgen voordat we ons gaan voegen in het drukke verkeer van de stad.

Combineren

Van Segwayen krijg je trek. Je Segway tour in Amsterdam kun je daarom voordelig combineren met een lunch, borrel of diner, bijvoorbeeld bij Brasserie Loetje aan het ’t IJ. Hier kun je heerlijk bijkomen van de tour en na kletsen over wat jullie tijdens de Segway tour hebben gezien en meegemaakt. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Bij Segway Events kies je snel en eenvoudig je favoriete dagje uit!

Voor groepen is het ook mogelijk om een arrangement op maat te maken.

Op maat

Wil je langer op pad met de Segway door Amsterdam? Dat kan: Segway Events biedt Segway tours op maat aan in Amsterdam en in andere steden. Wij denken graag mee over de perfecte route en de juiste gids voor ieder gezelschap. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden. Op deze manier kunnen we goed voorbereid op pad en geniet jij optimaal van de tour.

Reserveren

Ook zo’n zin gekregen om op een Segway in Amsterdam te touren? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayevents.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw uitje. Of neem contact met ons op via +31(0)10 302 18 89

Amsterdam

Schitterende grachten, oude kerken, prachtige grachtenpanden, het IJ… We hebben het natuurlijk over Amsterdam! De stad staat bol van de aciviteiten en bezienswaardigheden waar je dagen zoet mee kunt zijn. Wist je trouwens dat Amsterdam méér bruggen heeft dan Venetië? Tijd om de Nederlandse hoofdstad eens goed te verkennen. Wat dacht je van een leuke en ontspannen Segway tour door Amsterdam?

NDSM-Werf

De NDSM-werf ligt direct aan het IJ in Amsterdam-Noord. Het projectgebied NDSM-werf wordt aan de noordzijde begrensd door de Klaprozenweg en de tt. Vasumweg. De NDSM-werf kan worden ingedeeld in een oostelijk en westelijk deel. Het oostelijke deel kenmerkt zich door evenementen, horeca en creatieve bedrijven. Het westelijk deel is een gebied voor voornamelijk wonen, werken en voorzieningen. Tijdens de NDSM-werf tour geniet van je het uitzicht over het IJ. Wist je dat het bekende Veronica Schip aan de NDSM-werf ligt? De NDSM-werf; een indrukwekkende ontwikkeling naar woon-, werkgebied en culture hotspot! Laat je verrassen!

 

Reserveer hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug